Via Vallen - Sawanen

Download MP3 Via Vallen - Sawanen gratis

Sawanen
Via Vallen

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe
Haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
Sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
Thank to kapanlagi

Download Sambil Dengar Lagunya



Jangan lupa mampir lagi kawan
kita update tiap hari ^-^

Rekomendasi Download:

BluMp3|Kesehatan dan Kecantikan