Via Vallen - Ditinggal Rabi

Download MP3 Via Vallen - Ditinggal Rabi gratis

Ditinggal Rabi
Via Vallen

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku
Remuk ajur rosoku

Kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku

Senajan nyikso tresnoku
Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
Mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku
Remuk ajur rosoku

Kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku

Senajan nyikso tresnoku
Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
Mblenjani tresnoku nelongso

Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
Mblenjani tresnoku nelongso
Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
Mblenjani tresnoku nelongso
Thank to kapanlagi

Download Sambil Dengar Lagunya



Jangan lupa mampir lagi kawan
kita update tiap hari ^-^

Rekomendasi Download:

BluMp3|Kesehatan dan Kecantikan