Nella Kharisma - Separo Nyowo

Download MP3 Nella Kharisma - Separo Nyowo gratis

Separo Nyowo
Nella Kharisma

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu
Thank to kapanlagi

Download Sambil Dengar Lagunya



Jangan lupa mampir lagi kawa
kita update tiap hari ^-^

Rekomendasi Download:

BluMp3|Reviews Product