Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Download MP3 Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu gratis

Ngenteni Janjimu
Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Aanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu
Thank to tempatliriklagu


Download Sambil Dengar Lagunya



Jangan lupa mampir lagi kawan
kita update tiap hari ^-^

Rekomendasi Download:

BluMp3|Kesehatan dan Kecantikan